Παρέμβαση συνδικαλιστών της ΔΕΗ Μεγαλόπολης , έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη , την ώρα που γινόταν σύσκεψη  των βουλευτών Κατρούγκαλου, Κοζομπόλη, Γκιόλα, Τσιόγκα και Παπαηλιού.

Η Σύσκεψη είχε προγραμματιστεί στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και όταν οι Βουλευτές  αντιλήφθηκαν την παρουσία των εργαζομένων και την πρόθεση τους να κάνουν παρέμβαση, πήγαν στα γραφεία τους.

Με την παρέμβασή τους οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους για την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ, μεταξύ άλλων και  των λιγνιτικών μονάδων 3 και 4 της Μεγαλόπολης.

Στην ανάρτηση του στο Facebook, ο περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ορυχείων – Σταθμών Μεγαλόπολης, Σαράντος Αλεξανδρής αναφέρει ότι  η σύσκεψη αρχικά είχε προγραμματιστεί στο Εργατικό Κέντρο, με την παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών Κατρούγκαλου, Κοζομπόλη, Γκιόλα, Τσιόγκα και Παπαηλιού, «όταν όμως αντιλήφθηκαν την παρουσία μας και την παρέμβαση μας πήγαν στα γραφεία τους (ΣΥΡΙΖΑ). Παντού θα τους ακολουθούμε όσο επιμένουνε στο ξεπούλημα και τη διάλυση της ΔΕΗ».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το facebook

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σ*****, ποιον εβαλες βυσμα για να πας στην 5η μοναδα; Μηπως τον ΣΥΡΙΖΑ;
    Περιμένετε απο τα κομματοσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ να πολεμήσουν πραγματικά την πωληση τηε ΔΕΗ;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας
Please enter your name here