Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ενέργειας (Μεσογείων 119) ενάντια στο ξεπούλημα λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ.

5 λεωφορεία από την Μεγαλόπολη και πολλοί συμπολίτες μας από την Αθήνα , μαζί με εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΗ , βρίσκονται στο Υπουργείο, μαζί τους ο Βαγγέλης Γιαννακούρας , ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης με πολλούς δημοτικούς συμβούλους και ο κ. Λαφαζάνης από την Λαϊκή Ενότητα.

Ο γραμματέας της ΛΑΕ και πρώην υπουργός ΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης ανέφερε ότι πρόκειται να συσταθούν ειδικά δικαστήρια για όσους προσπαθήσουν να πωλήσουν τη ΔΕΗ, και κάλεσε το λαό σε εντατικές κινητοποιήσεις.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας, ο οποίος δήλωσε ότι η ΔΕΗ ανήκει στον λαό, προσθέτοντας ότι η εκκλησία θα δώσει τον αγώνα μαζί με τους κατοίκους

Φωτογραφία: EUROKINISSI
 

δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την διαδήλωση

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο ArcadiaPortal.gr

[Not a valid template]

Ο σύλλογος νέων Λεονταριου δείχνει άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο!!Συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Ενέργειας.. Είμαστε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και στο ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου…. Ο αγώνας και οι μάχες δίνονται στους δρόμους.. Αγωνίστηκους χαιρετήσμους από τους εκπροσώπους στη συγκέντρωση :Aggelos Koulouras και Soulis Nikitopoulos
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας
Please enter your name here