Δημοτικός Κινηματογράφος Μεγαλόπολης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/3, ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3, ΚΥΡΙΑΚΗ 11/3
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΉΣ: 8:00μ.μ.

Υπόθεση: Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμός και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

δείτε το τρέιλερ της ταινίας:


_________________________________________________

 

Την Παρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Μαρτίου  2018 στον Δημοτικό Κινηματογράφο Μεγαλόπολης, ο οποίος βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης, θα προβάλλεται η ταινία : «Phantom Thread – ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ».

Η ταινία θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 8:00μ.μ.  με γενική είσοδο 5€.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δραματική
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 2017
Πρώτη Προβολή στην Ελλάδα: Δεκέμβριος 2017
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΗΠΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 130

Υπόθεση:
Στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 ο σχεδιαστής ρούχων Ρέινολντς Γούντκοκ και η αδερφή του, Σίριλ κυριαρχούν στο χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής, ντύνοντας μέλη βασιλικών οικογενειών, αστέρες του κινηματογράφου και εκπροσώπους της ανώτατης κοινωνικής τάξης. Παράλληλα, πλήθος γυναικών μπαίνουν εφήμερα στη ζωή του ιδιόρρυθμου Ρέινολντς, ενσαρκώνοντας τις κατά διαστήματα μούσες του και σταδιακά παραχωρούν τη θέση τους στις επόμενες, που θα έχουν ανάλογη τύχη. Η μόνη σταθερή γυναίκα στη ζωή του Ρέινολντς είναι η αδερφή του μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει, τυχαία, μια νεαρή γυναίκα, την Άλμα, η οποία γίνεται ερωμένη και μούσα του. Από τη στιγμή που ερωτεύεται και παραδίδεται στην Άλμα συνειδητοποιεί πως διασαλεύεται η απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την ερωτική τους σχέση.

Κριτικές ταινίας από το athinorama.gr

___________________________________________________

Η ταινία «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» στο δημοτικό κινηματογράφο Μεγαλόπολης στις 23-24 και 25 Φεβρουαρίου

Την Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου  2018 στον Δημοτικό Κινηματογράφο Μεγαλόπολης, ο οποίος βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης, θα προβάλλεται η ελληνική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή:  «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ».

Η ταινία θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 8:00μ.μ.  με γενική είσοδο 5€.

Υπόθεση: Διαβάζοντας στη σύζυγό του Ελένη την αυτοβιογραφική «Αναφορά στον Γκρέκο» που έχει σχεδόν ολοκληρώσει, ο Νίκος Καζαντζάκης αναπολεί την πολυτάραχη ζωή του. 

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 8.00 Μ.Μ.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

Ο Πρόεδρος
Μπάζιος Ιωάννης

 

___________________________________________________

 

Επανέναρξη του Δημοτικού Κινηματογράφου Μεγαλόπολης την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μεγαλόπολης επαναλειτουργεί μετά από αρκετό καιρό στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μεγαλόπολης «Ο Πολύβιος».

Το νέο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου πέρα από τις εργασίες συντήρησης και επισκευών που έγιναν στην αίθουσα, με πρόταση του Προέδρου Γιάννη Μπάζιου το καλοκαίρι του 2017 και υλοποιώντας πρόταση του Βασίλη Κανέλλου που είχε κατατεθεί στο σχέδιο δράσης 2016 , προχώρησε στην αγορά νέου ψηφιακού μηχανήματος για τις προβολές των ταινιών. Πλέον οι προβολές θα γίνονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δίνεται η δυνατότητα να προβάλλονται και πιο καινούργιες ταινίες . Η έναρξη των προβολών γίνεται με την προβολή μιας παιδικής ταινίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 θα επαναλειτουργήσει ο Δημοτικός Κινηματογράφος ο οποίος βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης. 

Η πρώτη ταινία θα είναι για τους μικρούς μας φίλους, «Εγώ, ο Απαισιότατος 3». Η ταινία θα προβάλλεται για τέσσερις (4)  ημέρες, κάθε απόγευμα στις 7:00 από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017. Η  είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Υπόθεση:
Ο Γκρου ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό και μαζί θα συνεργαστούν πάνω σε άλλη μία ληστεία.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 7.00 Μ.Μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  Ο Πρόεδρος
Μπάζιος Ιωάννης