ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠολύβιος: Με το δεξί μπήκε το 2017!

Πολύβιος: Με το δεξί μπήκε το 2017!

Νικηφόρα επέστρεψε στο παρκέ ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ,μετά την διακοπή του πρωταθλήματος,με νίκη ενάντια στον ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Στο πρώτο πεντάλεπτο οι ομάδες μπήκαν με ισορροπημένο παιχνίδι αναγνώρισης.Στο δεύτερο πεντάλεπτο ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ βρήκε τις λύσεις και έληξε η πρώτη περίοδος με σκορ 16-10.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέβασε την απόδοση του ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ και με γρήγορο ρυθμό και με καλή άμυνα,η ομάδα έκλεισε το ημίχρονο με 15 πόντους διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ ασφαλείας του πρώτου ημιχρόνου,ο Γ.Δούμουρας αναγκαστικά χαμήλωσε το σχήμα με την αλλαγή του «ψηλού» Μάκη Νικολόπουλου ,με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρει διαδρόμους σε εύστοχες επιθέσεις που μείωσε την διαφορά στους 6 πόντους.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο,γίνανε πολλά λάθη απο την ομάδα μας,γεγονός που οδήγησε το φαινομενικά εύκολο ματς,να φθάσει η διαφορά στο καλάθι με σκορ 53-51.
Το καθοριστικό τρίποντο του Ηλία Ανδριόπουλου ξεκλείδωσε την ομάδα μας που ανέβασε ρυθμό πετυχαίνοντας άλλα δύο τρίποντα.
Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και πλησιάσε στο σκορ με εύστοχες αντεπιθέσεις 59-54 ,ο Ηλίας Ανδριόπουλος ανέκοψε καθοριστική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ και με εκπληκτική τάπα σε σουτ τριών πόντων του κατα πολύ ψηλότερου Αναστασόπουλου έσβησε τις όποιες ελπίδες του ΠΑΟΚ.Το παιχνίδι έληξε με ένα τρίποντο του Σπύρου Χριστογιαννόπουλου και το ταμπλό έγραψε 62-54.

Δεκάλεπτα : 16-10,33-18,41-37,62-54

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ : (Γ.Δούμουρας,Νικητόπουλος Α.),Αργυρόπουλος Χ,Ανδριόπουλος Η. 3(1),Μιχαλόπουλος Ν.,Τρυφωνόπουλος Α. 18(3),Χριστογιαννόπουλος Α.,Μπελόκας Β.,Γκιουμές Ν. 2,Χριστογιαννόπουλος Σ. 14(2),Νικολόπουλος Ε. 12,Σιαμπάνης Κ. 7,Μπελόκας Α. 8,Σμυρνής Ευ.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : (Αλειφέρης Ν.),Μποσίνης 2,Κούσουλας,Γερμανός 14(4),Χριστακάκος,Ρεσβάνης 3(1),Δρίβας 8,Λαζαρακόπουλος 17,Ζεμπήλας,Αναστασόπουλος 10(1),Νικολόπουλος,Χάϊκος

από το poliviosblog.wordpress.com

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια