ΑρχικήΑΡΘΡΑΠρόσκληση γνωριμίας από τον νεοσύστατο Σύλλογο Νέων Μεγαλόπολης ' Εν Δράσει'

Πρόσκληση γνωριμίας από τον νεοσύστατο Σύλλογο Νέων Μεγαλόπολης ‘ Εν Δράσει’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι ιδρύθηκε στη Μεγαλόπολη Σωματείο με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” .

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η ανάδειξη – προσέγγιση – εφαρμογή εννοιών όπως η αλληλεγγύη, η ομαδικότητα, η πολυφωνία και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα στα πλαίσια της ισότιμης συνεργασίας των μελών, μέσα από την ανταλλαγή ιδεών, απόψεων, πληροφοριών και όπου αυτό είναι εφικτό με τη μορφή δράσεων.
Επίσης, υπάρχει επιθυμία να δραστηριοποιηθούμε από κοινού σε τομείς όπως ο πολιτισμός με δρώμενα που θα συμβάλουν στην τέχνη και τη γνώση, η ανάδειξη περιβαλλοντολογικών θεμάτων καθώς και ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από καίρια κοινωνικά ζητήματα.
Συνοπτικά τα μέσα δράσης μας θα περιλαμβάνουν εκθέσεις (φωτογραφίας, ζωγραφικής κ.λπ.), διαγωνισμούς, σεμινάρια/workshops, ημερίδες, προβολές (ντοκιμαντέρ, ταινίες), παραστάσεις, συναυλίες.

Καλούμε όσους από εσάς επιθυμείτε να εγγραφείτε μέλη του Συλλόγου μας, αγκαλιάζοντας έτσι την προσπάθεια που ήδη γίνεται για τη δραστηριοποίηση των νέων της πόλης και την ενασχόλησή μας με δράσεις που θα ωφελήσουν την τοπική μας κοινωνία σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας.

Με τη συμμετοχή σας στο Σύλλογο συμβάλλετε στην ισχυροποίηση της παρουσίας των νέων ανθρώπων της πόλης μας που είναι μερικώς δραστηριοποιημένοι ή με λιγοστά ενδιαφέροντα και αναζητούν τρόπους να εκφραστούν και να υλοποιήσουν τις ιδέες, τα όνειρα και τα ταλέντα τους.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια