ΑρχικήΑΡΘΡΑΣύλλογος Χωρεμαίων: Επιστολή στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για την μη πραγματοποίηση έργων στο...

Σύλλογος Χωρεμαίων: Επιστολή στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για την μη πραγματοποίηση έργων στο Τ.Δ. Χωρεμίου

Μεγαλόπολη  23-11-2016

Προς: Δήμαρχο  Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλο Διονύσιo

Θέμα: Έργα στο  Τ.Δ. Χωρεμίου

Κύριε Δήμαρχε με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για 3 θέματα που αφορούν το Τ.Δ. Χωρεμίου.

Στο Προϋπολογισμό του Δήμου Μεγαλόπολης για το 2016 , υπήρχε η πρόβλεψη για ένα έργο στο Χωριό μας αλλά με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι έχουμε φτάσει στα τέλη Νοεμβρίου και δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από κανέναν για την πραγματοποίηση του έργου. Σε συνάντηση που είχε ο Σύλλογος μας μαζί σας , σας είχαμε περιγράψει τα θέματα που μας απασχολούν και είχαμε ζητήσει να μεριμνήσετε για να γίνουν εργασίες αποκατάστασης στο κτίριο του σχολείου. Θα θέλαμε έστω και τώρα , να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να γίνει έστω αυτό το 1 έργο που είχατε βάλει στον Προϋπολογισμό σας. Σας παρακαλούμε να στείλετε άμεσα στο χωριό κάποιον μηχανικό να δούμε ποιες επιδιορθώσεις μπορεί να γίνουν στο σχολείο.

Τον Ιούνιο του 2015 με αίτηση μας , σας είχαμε επισημάνει την επικινδυνότητα ενός χαλασμένου κτίσματος δίπλα στην κεντρική οδό που οδηγεί προς Ίσαρη-Βάστα. Μέχρι το τέλος του 2015 είχαν περάσει όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και δρομολογήθηκε ο καθαρισμός του χώρου από μηχανήματα του Δήμου, αφού ο ιδιοκτήτης ήταν άγνωστος.Δυστυχώς όμως μέσα στο 2016 υπήρχαν πολλές εμπλοκές στην ολοκλήρωση του έργου και φτάσαμε να περάσουν 10 μήνες χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα. Πριν από 2 μήνες τελικά το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε την υλοποίηση του καθαρισμού του επικίνδυνου κτίσματος αλλά και πάλι με λύπη βλέπουμε να περνάει ο χρόνος και να μην υλοποιείται η απόφαση. Κύριε Δήμαρχε έχει περάσει υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα και παρόλο τις συνεχείς οχλήσεις μας προς τον Δήμο, δεν βλέπουμε να υπάρχει διάθεση να γίνει τίποτα. Θέλουμε να ολοκληρωθεί άμεσα ο καθαρισμός , πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.

Στην είσοδο του χωριού από την πλευρά του Τριποτάμου, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο ύδρευσης. Στο συγκεκριμένο σημείο δημιουργείται συνέχεια βλάβη στους αγωγούς με αποτέλεσμα και το χωριό να έχει πρόβλημα με την ύδρευση αλλά και ο μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που πηγαίνει προς την Αγία Θεοδώρα να αναγκάζεται να περάσει μέσα από τεράστιες λακκούβες. Είμαστε μάρτυρες πολλών παραπόνων και υπάρχει μεγάλη δυσφήμηση της περιοχής μας από αυτό το θέμα. Θα πρέπει να δοθεί μια μόνιμη λύση στο σημείο.

Ο Πρόεδρος   Μερζιώτης Παναγιώτης
Η Γραμματέας   Δημοπούλου Δήμητρα

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στα περισσότερα χωριά δεν υπήρχε κανένα έργο για το 2016. Τώρα βλέπουμε ότι και σε αυτά που υπήρχε πρόβλεψη, σε κάποια τα έργα έμεινα στα χαρτιά και μόνο υποσχέσεις. Τώρα θα γράψουν πάλι το ίδιο έργο και θα το πλασάρουν στο 2017. Και πάλι δεν θα γίνει τίποτα.
    Όσο για την λακκούβα , περνάω από το σημείο και πραγματικά είναι μεγάλο πρόβλημα.
    Μακάρι όλοι οι συλλόγοι να “ενοχλούσαν” και να παρουσίαζαν τα προβλήματα του τόπου τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια