ΑρχικήΑΡΘΡΑΝέο Ξεκίνημα ΕΤΕ ΔΕΗ: Ενημέρωση για την κάλυψη θέσεων στην εκτελεστική επιτροπή

Νέο Ξεκίνημα ΕΤΕ ΔΕΗ: Ενημέρωση για την κάλυψη θέσεων στην εκτελεστική επιτροπή

Νοέμβριος 2016 – Ενημέρωση

Συναδέλφισσες – φοι

Στις 08 -12 2016 ημέρα Τρίτη, πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΤΕ με θέματα: Οικονομικά – Γενική ενημέρωση – Κάλυψη των κενών θέσεων στο Προεδρείο και στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Οι κενές θέσεις στο Προεδρείο και στην Εκτελεστική Επιτροπή είχαν ως εξής: Δύο (2) θέσεις που δεν είχαν καλυφθεί από το ψηφοδέλτιο Ε Α.Μ.Ε και επτά (7) θέσεις που είχαν μείνει κενές μετά την παραίτηση και αποχώρηση της Δ.Α.Κ.Ε. Ε.ΤΕ , μαζί βέβαια και η θέση του Γεν. Γραμματέα που κατείχε ο επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης ο κ. Τωμαδάκης Εμμανουήλ ( οι παραιτήσεις είχαν γίνει στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο στις 12-10 2016).

Την ίδια μέρα στις 12-10-2016 βγήκε μια ανακοίνωση που κατηγορούσε τον Πρόεδρο της Ε.ΤΕ κ. Μανιάτη Κώστα, τον Οργανωτικό κ. Βρέντζο Ιωάννη, και το δικό μας Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο.
Ένα μήνα μετά στις 08-11-2016 στο Διοικητικό Συμβούλιο, παίρνοντας το λόγο ο κ. Γούκος Βασίλειος εκ μέρους της παράταξης της Δ.Α.Κ.Ε Ε.ΤΕ είπε ότι η ανακοίνωση γράφτηκε εν βρασμό ψυχής, και ότι ήταν μια άτυχη στιγμή, ζήτησε συγνώμη από τον Πρόεδρο κ. Μανιάτη Κώστα, από τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Βρέντζο Ιωάννη και από το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο.
Ακόμα και τώρα δεν έχουμε καταλάβει ποιος ήταν ο λόγος της παραίτησης στις 12-10-2016 από τους επτά (7) συναδέλφους (μάλλον χάθηκε η έννοια της παραίτησης), αφού στις 08-11-2016 οι ίδιοι ξαναψηφίστηκαν και ξαναπήραν τις ίδιες ακριβώς θέσεις στο Προεδρείο και στην Εκτελεστική Επιτροπή, αφού τους ίδιους πρότεινε η παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε. Ε.ΤΕ.

Γιατί τότε είχαμε τις παραιτήσεις και την αποχώρηση στις 12-10-2016 σε μια περίοδο με πολλά ανοιχτά θέματα …Υπερταμείο – πώληση του ΑΔΜΗΕ –κατάργηση τροφείου στο ΔΕΔΔΗΕ –πώληση της ΔΕΗ –κόψιμο κλιμακίων – απολύσεις; Μήπως δεν ήθελαν να δουλέψει το Σωματείο; Συνάδελφοι τα γιατί είναι πολλά!!!!!

Περιμένουμε μια εξήγηση, μια ανακοίνωση από τον νέο Γενικό γραμματέα κ. Τωμαδάκη Εμμανουήλ ζητώντας συγνώμη για τη λάσπη και τη συκοφαντία που εκτόξευσε. Εμείς καταλαβαίνουμε τις εμμονές και τις φιλοδοξίες, καταλαβαίνουμε πως κάποιος θέλει να δηλώσει παρών στο πολιτικό αφεντικό.

Και εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει το Προεδρείο , η Εκτελεστική Επιτροπή και όλα τα μέλη της Ε.ΤΕ Δ.Ε.Η., να καταλάβουμε ότι σκοπός μας είναι μόνο η εκπλήρωση των συμφερόντων των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια